O kompaniji Deloovi doo Beograd

O nama:

Pogledajte celokupnu ponudu auto delova za Vaše vozilo na ovom linku:

Kompanija DELOOVI doo Beograd, sa sedištem na Voždovcu, osnovana u Septembru 2022. godine, bavi se prodajom novih karoserijskih delova, mehaničkih delova, hladnjaka , branika , setova kvačila, delova za mali servis, delova za veliki servis, kočnica, diskova, amortizera, dihtunga, filtera, motornih ulja, retrovizora, farova, stop lampi, sijalica , amortizera, alata i dodatne opreme na našoj internet prodavnici www.deloovi.com.

Mladi tim zaljubljenika u automobile, kao i u samu industriju, nakon detaljne analize svih nedostataka srpskog tržišta, odlučio je da svoje višegodišnje radno iskustvo u vodećim kompanijama za nabavku i prodaju karoserijskih delova, sa posebnim akcentom na  iskustvo uvoza delova iz svih krajeva sveta, iskoristi kako bi kupcima novih auto delova pojednostavili pretragu i olakšali kupovinu istih.

Zahvaljujući ogromnom lageru sa preko 150.000 hiljada karoserijskih delova za sve modele automobila, dobrom kvalitetu, pristupačnim cenama i timu eksperata, u mogućnosti smo da našim kupcima obezbedimo kvalitetnu i sigurnu kupovinu, odatle i potiče naš moto „Ooozbiljno dobra ponuda karoserijskih delova”.

Od Avgusta meseca 2023. godine kompanije DELOOVI doo Beograd, počela je da prodaje i mahaničke auto delove svojim korisnicima. Potpisivanjem destak ugovora sa vodećim uvoznicima auto delova u Srbiji kompanija DELOOV doo Beograd sada može vozaču automobila dati kompletnu ponudu auto delova. Tako da pored 150.000 hiljada karoserijskih delova u našem asortimanu imamo preko 1.000.000 milion mehaničkih auto delova. Od delova za mali servis, veliki servis, delove za kočnice, amortizere, vešanja sve je ovo dostupno pozivanjem na broj telefona 060 499 45 23.

Kompanije DELOOVI doo Beograd je postala vlasnik i dobro poznate internet prodavnice auto delova topcena-auto delovi na kojoj će do kraja 2024. godine izbaciti kompletnu ponudu auto delova(mahančkih auto delova po kataloškim brojevima kao i karoserijskim, auto kozmetikom).

Premda je fokus naše kompanije trenutno baziran na Internet prodaji i isporuci danas za sutra, takođe posedujemo i poslovni prostor na adresi Maršala Tita 220, Dobanovci. Prijem stranaka je od ponedeljka do petka, u vremenu od 09:00 do 17:00, dok će naš call centar kupcima biti na raspolaganju u vremenu od 08:00 do 18:00.

Naša internet prodavnica www.deloovi.com sadrži pažljivo kreiranu bazu podataka, koja omogućava korisniku brzo i jednostavno snalaženje, a detaljna kategorizacija će dovesti korisnika do traženog artikla u par klikova.

Detaljnom obradom svake pristigle porudžbenice – zahteva za nabavku, naš tim će proveriti svaki parametar i potruditi se da kupcu isporuči adekvatan deo u što kraćem vremenskom periodu.

Proizvode sa naše prodavnice šaljemo brzom poštom na adresu koju kupac unosi, isto tako kupac može fizički podići delove u našem poslovnom prostoru.

Podaci za indentifikaciju :

Pun naziv pravnog subjekta: DELOOVI doo Beograd
Poštanska adresa: Maršala Tita 220, Dobanovci 11272
Delatnost i šifra delatnosti: 4791 – Trgovina na malo podsrestvom pošte ili preko interneta
Matični broj:
21836842
Poreski broj (PIB): 113273931
Web adresa:
www.deloovi.com

Tekući račun: 160-6000001512307-12
Broj telefona: +381 60 4994 522 i 011 4286 236
Adresa: Maršala Tita 220 , Dobanovci
Email: office@deloovi.com

Maršala Tita 220, poslovni prosto najveća prodavnice auto delova u Srbiji.