Politika isporuke robe brzim poštama

NAČIN TRANSPORTA ROBE INTERNET PRODAJE AUTO DELOVA -  DELOOVI DOO BEOGRAD

Privredno društvo DELOOVI DOO BEGRAD sa adresom sedišta ul. Todora Dukina br. 64A, sprat 3, stan 17, 11010 Beograd – Voždovac ima potpisan UGOVOR o stalnim ekspresnim kurirskim uslugama potpisan 27.10.2022. godine sa kompanijom AKS EXPRESS KURIR DOO Šabac ulica Obilazni put bb, matični broj 17575708, PIB 103575976.

Internet prodaja auto delova DELOOVI DOO BEOGRAD se obavezuje da će toškove poštarine snositi u koliko korisnik naše internet prodavnice kupi artikal ili više artikala u iznosu većem od 5999,00 dinara.
Korisnik čiji je iznos korpe ne prelazi 5999,00 dinara sam snosi troškove transporta koje će biti prikazane na računu internet prodaje DELOOVI DOO BEOGRAD.
Kurir nema pravo da traži od kupca iznos veći od 499,00 dinara prilikom isporuke, u koliko ipak dođe do ovog slučaja molimo Vas da nas odmah obavestite na broj telefona: 011/4286 236

Način odvajanja i slanja robe:

Po prijemu porudžbine on-line ili telefonskim putem, agenti prodaje odmah će proveriti ispravnost Vašeg zahteva, i ako je sve u redu, zahtev se odmah šalje u magacin na odvajanje.
Robi je potrebno do 1h da se odvoji i bude spremna za preuzimanje. Roba se zatim pakuje i priprema za slanje brzim poštama. Internet prodaja DELOOVI DOO BEOGRAD u dogovoru sa kompanijom AKS EXPRESS predaje robu tri puta u toku dana. U danu kada se porudžbina primi ako je roba na stanju politika kompanije DELOOVI DOO BEOGRAD je da robu pošalje u istom danu, kako bi roba bila na adresi kupca sutradan. Pošto internet prodavnica DELOOVI DOO BEOGRAD nema interni transport već robu šalje brzim poštama, ne uzimamo odgovornost za isporuku danas za sutra u slučaju da se ona ne desi već stigne sa par dana zakašenjena.

Plaćanje transporta za specifične artikle:

Za sledeći artikle koji spadaju u ponudu internet prodavnice DELOOVI DOO BEOGRAD:

  • HAUBA
  • BRANIK
  • KRILO
  • PRAG – SAJTNA
  • VRATA

kupac će biti u obavezi da poštarinu plati bez obzira da li je porudžbina preko 5999,00 dinara, interent prodavnica DELOOVI DOO BEOGRAD preuzeće polovinu troška osiguranja gore pomenute grupe proizvoda te će kupci za ove artikle plaćati sledeće cene: 

Tablica troškova slanja artikala koji su vangabaritni brzim poštama od 01.01.2024 godine

Ukoliko prilikom otvaranja paketa primetite oštećenje na robi, neadekvatno pakovanje ili dobijete spakovan pogrešan artikal, molimo Vas da uslikate artikal na licu mesta i odmah obavestite kolege u sektoru reklamacije putem e-maila na adresu reklamacije@deloovi.com. Takođe na adresi: reklamacije, ćete pronaći pravilnik o rešavanju reklamacija a sam obrazac reklamacionog lista možete preuzeti ovde: reklamacioni list.

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju.
U koliko ne možete da se snađete u ovom procesu reklamacije slobodno nas kontakritaje na broj : 011 4286 486.

Pozdrav,

Deloovi prodajni tim