Posted in: Naši prijatelji

Novi šef servisa Zoki ima svog proverenog dobavljača auto delova

Da li ste znali da je najpoznatija auto radionica u Srbiji od skoro promenila vlasnika?

Niste? Još uvek smo svi u šoku zbog te informacije, deluje nestvarno, ali je najpoznatiji serviser na internetu, naš glavni junak Gangula, svojim lošim vođenjem radionice nažalost ostao bez iste. Njegova najvernija mušterija, gospodin Zoki otkupio je radionicu i postao njen vlasnik. Puno toga se od tada promenilo te su se sada naši glavni junaci prvi put našli u ovakvim ulogama.

Zoki, iako dosta neiskusan u kupovini automobila, sa mnogo promašaja kojima se već sada ne zna broj, jedva je dočekao da postane vlasnik servisa. Po dolasku na mesto “šefa” odmah je počeo da menja pravila u servisu, smanjuje zarade i forsira zaposlene. Sve to kako bi se osvetio dugogodišnjem “maltretiranju” Gangule, kojem je ostavio mnogo novca na popravke automobila, ne prihvatajući činjenicu da je za to sam kriv.

Gangula, zbog nedostatka novca, a sa velikom željom da ponovo bude glavni u svojoj radionici, pokušava na sve načine da je povrati. Prvo što mu je palo na pamet bile su opklade. Ne sumnjajući u svoje dugogodišnje iskustvo, u više navrata je organizovao opklade sa Zokijem kako bi ostvario zamišljeno. Poslednja opklada je organizovana baš pre petnestak dana, vrlo simbolično, na 1. maj, Praznik rada. Gangula, u trenutnoj ulozi kao radnik, došao je na ideju za novu opkladu, u nameri da se izbori za svoja radnička prava.

Tradicionalno spremnje roštilja za 1. maj, kao što to svi radimo, nije propustila ni cela ekipa, Gangula, Zoki i Mesar. Dok je Mesar pripremao roštilj, a Zoki pijuckao svoje pivo,  zamišljeni Gangula je pokušavao da smisli šta je to u čemu će ovaj put sigurno da pobedi Zokija. Smatrao je da su njegovi dobavljači auto delova u Srbiji brzi i precizni, da imaju veliki lager auto delova, i da će ako to ubaci u opkladu ovog puta sigurno povratiti svoju radionicu. Tako je odlučio da opklada bude takva da, za prvi auto koji bude došao na popravku u radionicu, i kome budu trebali auto delovi, onaj ko pre od njih dvojice nabavi nove delove dobija opkladu.

Zoki, kao i uvek siguran u svoju pobedu, tražio je da dobije večeru kod Žiksa, dok je Gangula naravno, sada već po ko zna koji put, opet zatražio nazad servis. Ovoj opkladi “kumovao” je i Mesar koji je opkladu učino važećom “presekavši ruke” gore pomenutoj dvojici.

Ubrzo od opklade, po povratku na posao, Gangula dobija informaciju da je njegov drugar Milojko imao udes i da mora da sredi svoj automobil. Automobil je u udesu mnogo oštećen, pa je trebalo dosta delova da se zameni novim. Tako su se oba junaka ove priče bacila u potragu za delovima, želeći što pre da dobiju opkladu.

Sutradan, rano ujutru, čim je stigao na posao, Mesar je obavestio svog gazdu Zokija da su svi novi delovi za automobil koju su poručeni od kompanije DELOOVI doo Beograd uredno stigli. Nažalost Gangula nije imao tu sreću. Iako je proveo ceo prethodni dan na telefonu sa dobavljačima, ipak svi delovi nisu stigli pre Zokijevih. Gangula vidno razočaran, morao je i ovoga puta da prizna poraz.

Jedan od razloga gubitka servisa, iako sam sebi to često nije želeo da prizna, je bilo i to što je poklanjao poverenje lošim dobavljačima auto delova sa kojima je sarađivao, te je zbog toga stalno dobijao oštećene polovne delove, u neadekvatnom pakovanju po ceni novih delova, sa kašnjenjem u isporuci, i nije mogao da sredi automobile u servisu na vreme, pa su mušterije vremenom počele da odustaju i zaobilaze njegovu radionicu.

Zoki je naravno bio srećan što je ponovo pobedio. Kao nagradu poručio je šnicle sa šopskom salatom, a za dezert, želeći da i dalje zavitlava poraženog, tražio je od Gangule da ga on iznenadi i izabere umesto njega.

Ovaj poraz je reklo bi se “otreznio” Gangulu, koji je shvatio da je pouzdan dobavljač jako bitan faktor u svakom servisu. Sada je znao da, ako želi svojim mušterijama da obezbedi nove auto delove u orginalnim pakovanjima, po najnižim cenama, moraće da preuzme po svaku cenu od Zokija kontakt telefon DELOOVA kako ne bi napravio opet istu grešku.

Za sada vlasnik servisa i dalje ostaje Zoki. Dok se svi pitamo koji je to novi način na koji će Gangula pokušati da povratiti radionicu, ne ostaje nam ništa nego da pratimo instagram nalog našeg prijatelja Bojana Pavlovića, Bokiše (@bokisa_69_). Nadamo se da će Zokijevoj “tiraniji” uskoro doći kraj i da će naš omiljeniji junak opet postati sam svoj gazda.
Na prodavnici www.bokisa69.rs možete kupiti i majice sa motivima junaka iz servisa, kao i još puno toga.

Zašto je Zoki izabrao DELOOVE za svog proverenog dobavljača auto delova?

Da ne biste dovodili sebe u neprijatne situacije, kao naš junak Gangula, važno je da posvetite pažnju tome gde nabavljate delove za Vaš automobil.

Mi u kompaniji DELOOVI, na svojoj internet prodavnici www. deloovi.com kupcima nudimo visokokvalitetne auto delove. Sarađujemo isključivo sa proverenim i pouzdanim dobavljačima, koji imaju dugu tradiciju i kredibilitet u ovom poslu, kako na domaćem tako i na stranom tržištu.

U našoj velikoj ponudi, koja uključuje preko 150 000 novih auto delova, možete pronaći delove za sve marke i modele automobila. Bilo da je reč o branicima, maglenkama, amortizerima, brisačima, prekidačima, karoserijskim delovima, i slično.

Svaki poručeni deo prolazi dvostruku proveru, kako bismo osigurali da u ispravnom i neoštećenom stanju stiže kod naših kupaca. Deo se isporučuje kupcu na odabranu adresu. Isporuke vršimo brzom poštom, na teritorije cele Republike Srbije. Takođe je moguće i da sami preuzmete poručeni deo, u našem poslovnom prostoru, na adresi Maršala Tita 220, u Dobanovcima.

Naš glavni cilj je da svi naši kupci budu zadovoljni, a njihovi automobili funkcionalni i bezbedni. Svima nam se desi da nekada i pogrešimo, ljudi smo. Pa tako, ukoliko ste pogrešili prilikom porudžbine, pa ste kasno shvatili da nije to taj deo koji ste želeli, postoji mogućnost povrata. Naravno, podrazumeva se da deo mora biti neoštećen. Naš stručni tim će Vam pomoći da vrlo brzo i lako dođete do traženog novog dela za Vaš automobil. Pozovite naš broj telefona 011 4286 236, koristite live chat podršku, ili nas kontaktirajte preko email-a ili društenih mreža.

Novi najbolji i najpouzdaniji prijatelj Vašeg automobila – kompanija DELOOVI!

www.deloovi.com
011 428 62 36