Posted in: Naši prijatelji

Saradnja sa BranBlan majicama

Početak nove 2023. godine je krenuo odlično za prodajni tim kompanije Deloovi doo Beograd.

Puno porudžbina, neprestani telefonski pozivi  i praznična atmosfera omogućili su prodajnom timu veoma dobro raspoloženje, a sam vrhunac dobrog raspoloženja je bio paket pristigao od kompanije BranBlan.

Bele majice odličnog kvaliteta izrađene unikatno za članove našeg tima, sa jedinstvenim logoom deloova, odmah su razgrabljene i obučene.

Ovim činom smo našu posadu momentalno ubacili u dres kod, te će sada ova kvalitetna majica biti obavezna u svakodnevnom obavljanju posla.

Odmah po porudžbini majica, krenula je izrada, i majice su sutradan stigle na našu adresu.
BranBlan majice su bile naš izbor isključivo zbog samog kvaliteta, kao i jedinstvenog dizajna prepoznatljivog po svom obeležju na rukavu i logu kompanije BranBlan u dnu majice.

 

Obuci BranBlan!

U ponudi BranBlan možete pronaći ogroman izbor majica sa porukama, originalnim crtežima, Vašim omiljenim junacima iz poznatih serija, filmova, crtanih filmova što njihovu ponudu čini ogromnom. Iza ovog brenda stoji inženjer gospodin Branislav Blanuša, koji se brine da kvalitet proizvoda kao i dizajn bude savršen, jedinstven i upadljiv.

Kako biste se i sami uverili u kvalitet i originalnost BranBlan majica, posetite i zapratite njihov instagram profil i pronađite nešto za sebe, svoju porodicu ili prijatelje. 

A kada ste već tu, ukoliko niste, možete zapratiti i naše stranice na društvenim mrežama instagram i facebook na sledećim linkovima, i pogledati široku ponudu novih delova za svoj automobil na našoj internet prodavnici.

Potrudili smo se da Vam pojednostavimo i ubrzamo pretragu za odgovarajućim delom, pa kod nas možete pronaći sve karoserijske delove, rasvetu, rashladne sisteme, brave, mehanizme, retrovizore, brisače i još mnogo toga za sve modele automobila.

www.deloovi.com
011 428 62 36