Deloovi proslavljaju prvi rođendan
Posted in: Zanimljivosti

Deloovi proslavljaju prvi rođendan

Dok nazdravljamo kako bismo obeležili prvi rođendan Deloova, došlo je vreme da razmislimo o dosadašnjem putovanju naše kompanije i osvrnemo se na godinu obeleženu uspehom, poverenjem i posvećenošću isporuci vrhunskih delova za automobile. Tokom poslednjih 12 meseci, Deloovi su se pozicionirali kao pouzdano odredište za vozače, mehaničare i uopšte ljubitelje automobila.

U dinamičnom svetu automobilske industrije i auto delova, gde su preciznost i pouzdanost od suštinskog značaja, uspešno smo zaokružili prvu godinu poslovanja sa dostignućima koja odražavaju posvećenost i težak rad, obeležavajući značajan korak ka budućim planovima.

U ovoj godini smo prošli kroz uzbuđenja, izazove i postigli smo nekoliko značajnih ciljeva, a sve zahvaljujući Vama – našim dragocenim kupcima.

Pravljenje strategije za poslovanje u drugoj godini na beloj tabli

Početak putovanja Deloova

Deloovi su osnovani u septembru 2022. godine od strane zaljubljenika u automobile i stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom u prodaji i nabavci auto delova, ali su svoje putovanje zvanično započeli u decembru 2022. godine. 

Kada smo pokretali Deloove pre godinu dana, postavili smo cilj postati Vaš prvi izbor kada su u pitanju auto delovi. Od samog početka, fokusirali smo se na pružanje najkvalitetnijih delova za automobile po konkurentnim cenama.

Putovanje je počelo hrabrom idejom i strašću. Deloovi su ušli na scenu sa jasno definisanom misijom – da redefinišu iskustvo kupovine auto delova za ljubitelje automobila i profesionalce širom naše zemlje. Sa posvećenošću kvalitetu, pristupačnim cenama i izuzetnom korisničkom podrškom, kompanija je brzo privukla pažnju na tržištu. Putovanje je počelo vizijom, a tokom protekle godine, mi smo tu viziju pretvorili u stvarnost.

U ranoj fazi, naš tim je neumorno radio na postavljanju temelja, uspostavljajući partnerstva s pouzdanim dobavljačima birajući visokokvalitetne auto delove od renomiranih proizvođača i dizajnirajući korisnički prijateljsku online platformu. Kompanija nije ostavila ništa neprovereno kako bi obezbedila besprekorno iskustvo svojim kupcima.

U proteklom periodu hrabro smo se suočavali sa brojnim preprekama, od poremećaja u lancu snabdevanja do složenosti logistike e-trgovine. Od lansiranja online trgovine do prvih narudžbi svaki izazov postao je prilika za učenje, prilagođavanje i jačanje naše posvećenosti pružanju izuzetne usluge našim kupcima.

Po čemu su Deloovi prepoznatljivi?

Na izazovnom i dinamičnom tržištu auto delova naša kompanije je uspela zahvaljujući trudu i radu da se dobro pozicionira.

Vrhunska ponuda auto delova i garancija kvaliteta

Ponosni smo na to što našim kupcima nudimo veliki izbor auto delova, za sve marke i modele automobila, uz garantovan kvalitet istih.  Bez obzira tražite li delove za motor, kočnice, menjače ili druge vitalne komponente, Deloovi su mesto na kojem ćete pronaći sve što je potrebno Vašem automobilu.

Kvalitet je nesporni uslov.  Svi auto delovi iz naše ponude prolaze kontrolu kvaliteta kako bi se mogla garantovati izuzetna performansa i dugotrajnost istih. Dodatno se u našoj kompaniji vrši dvostruka provera, kompatibilnosti i fizičke ispravnosti dela pre samog slanja na adresu kupca.

Razumemo da svaki vozač ima svoje preferencije i očekivanja kada je reč o izboru auto delova. Zbog toga naša ponuda obuhvata raznolike brendove, uključujući kako svetski poznate tako i specijalizovane brendove. Bez obzira da li tražite proverene delove ili želite istražiti nove i inovativne opcije, kod nas čćete pronaći sve na jednom mestu.

Svet automobila neprestano evoluira, a mi idemo u korak s tim. Redovno ažuriramo našu ponudu kako bismo uključili najnovije modele i tehnologije. Pratimo trendove u industriji i slušamo povratne informacije naših kupaca. Aktivno proučavamo potrebe tržišta i preferencije kupaca kako bismo osigurali da naša ponuda odražava stvarne potrebe vozača. Redovno sprovodimo istraživanja tržišta u cilju identifikovanja trendova i prilagođavanja našeg asortimana, kako bismo ispunili očekivanja i premašili ih.

Deloovi nisu samo prodajno mesto, mi smo destinacija do koje kupci dolaze sa poverenjem da će pronaći vrhunske proizvode koji će poboljšati performanse i dugovečnost njihovih vozila. Ovaj angažman na kvalitetu će i dalje biti ključni fokus naše kompanije kako nastavljamo rasti i služiti našim vernim kupcima.

Brza i pouzdana dostava auto delova širom Srbije

Brza i pouzdana dostava igra ključnu ulogu u zadovoljstvu naših kupaca.

Svestrana distributivna mreža omogućava nam da pružimo ekspresnu dostavu auto delova širom zemlje. Bez obzira gde se nalazite, možete računati na to da će delovi stići do Vas brzo i sigurno. Naši partnerski kurirski servisi posvećeni su pružanju vrhunske usluge, čime se obezbeđuje ne samo brza isporuka već i pažljivo upravljanje Vašim naručenim proizvodima.

U nastojanju da budemo transparentni i pružimo potpunu kontrolu nad Vašom isporukom, implemenirano je real-time praćenje isporuke. Kada naručite auto delove od nas, dobićete informacije o trenutnom statusu pošiljke u stvarnom vremenu. To Vam omogućava da tačno znate kada očekivati svoje delove, čime se eliminiše nesigurnost i čekanje.

Svesni smo da auto delovi mogu biti osetljivi i zahtevaju posebnu pažnju prilikom transporta. Zbog toga se posebna pažnja posvećuje proveri stanja i pakovanju delova kako bi bili zaštićeni od udara i vibracija tokom transporta, čime se garantuje njihova sigurnost i funkcionalnost.

Razumemo da Vam je potreban Vaš automobil, i to sada. Posvećeni smo pružanju pravovremene isporuke kako biste što brže vratili svoje vozilo na put. Naša logistička ekipa radi neprestano kako bi osigurala da nijedna isporuka ne kasni, čime se osigurava da ćete dobiti auto delove onda kada ih najviše trebate.

Najvredniji radnik u delovima, radnik meseca

Podrška i saveti našeg stručnog tima

Naša predanost poslu ne završava sa samom prodajom auto delova. Shvatamo da podrška i saveti igraju ključnu ulogu u održavanju Vašeg vozila u vrhunskom stanju. Naš stručni tim je tu da Vas podrži, odgovori na sva vaša pitanja i pruži vam potrebne informacije i pomoć kako biste odabrali adekvatne delove za Vaš automobil.

Naš tim zadužen za podršku kupcima sastoji se od ljubitelja automobila i stručnjaka za prodaju auto delove koji dele Vašu strast prema vozilima. Nismo samo prodavci, već i entuzijasti koji razumeju potrebe i izazove vozača. Spremni smo saslušati Vaša pitanja i pružiti Vam personalizovanu podršku koja odražava specifičnosti Vašeg vozila i Vaših očekivanja.

Znamo da se ponekad brza podrška može tražiti u realnom vremenu. Zbog toga smo implementirali live chat opciju na našem sajtu, gde možete odmah komunicirati sa našim timom. Takođe, naša telefonska podrška je dostupna tokom radnog vremena kako bismo odgovorili na bilo kakva pitanja i pružili dodatne informacije koje vam mogu biti potrebne. A tu su naravno i naši zvanični profili na društvenim mrežama.

Redovno delimo korisne savete, vodiče i informacije putem našeg bloga. Edukativni resursi obuhvataju teme poput redovnog održavanja, dijagnostike kvarova, uputstava za zamenu delova i još mnogo toga. Naš cilj je da Vas osnažimo znanjem kako biste bolje razumeli svoje vozilo.

Poverenje kupaca

U srcu naše kompanije leži nepokolebljiva posvećenost zadovoljstvu kupaca. Vaše zadovoljstvo je naša najveća nagrada, i radimo sve što je u našoj moći da osiguramo da dobijete ne samo kvalitetne auto delove već i izuzetnu korisničku podršku.

Poverenje je osnova svakog uspešnog poslovanja, a Deloovi su stekli poverenje velikog broja kupaca tokom protekle godine. Pozitivni komentari i svedočanstva zadovoljnih kupaca ističu govore u prilog tome. Posvećenost transparentnosti i pouzdanosti stvorila je zajednicu vernih kupaca koji se obraćaju kompaniji za sve svoje potrebe u vezi sa auto delovima.

Vaše poverenje je pokretačka snaga koja nas inspiriše da radimo još bolje svakog dana. Znamo da ima mnogo opcija kada je u pitanju nabavka auto delova, ali ste izabrali nas. To nam je neizmerno značajno, i radujemo se što opravdavamo to poverenje pružanjem vrhunskih proizvoda i usluga. Bez obzira na izazove koje smo svi zajedno prošli tokom ove prve godine, Vaša dosledna podrška nas ohrabruje da idemo dalje.

Timski rad, svaki zaposleni je bitan

Pogled u budućnost uz iznenađenja koja pripremamo

Pored osvrta na prethodnu godinu, nikako ne smemo zaboraviti planove za budućnost. Kompanija vizionarski planira nastavak rasta, dodatno jačajući svoj položaj na tržištu auto delova. Aktivno radimo na implementaciji mehaničkih delova na svom sajtu, proširujući svoju ponudu proizvoda kako bi zadovoljila raznovrsne potrebe svoje baze kupaca.

Od proširivanja našeg asortimana proizvoda do unapređenja iskustava kupaca, posvećeni smo neprestanom podizanju lestvice. Cilj nam je ostati Vaš prvi izbor i u godinama koje dolaze. Nastavićemo ulagati u kvalitet, podršku i inovacije koje Vas čine zadovoljnim i uspešnim u održavanju Vaših vozila. Koračajmo zajedno prema budućnosti punoj novih izazova, prilika i neizvesnosti, ali sa osnovnim uverenjem da smo zajedno jači.

Dok slavimo prvi rođendan, želimo se zahvaliti svim našim kupcima, saradnicima i poslovnim partnerima. Bez vas, Deloovi ne bi bili isti.

Posebna zahvalnost naravno ide našim vernim kupcima. Vaša podrška je nešto što neizmerno cenimo, i obećavamo da ćemo se truditi i dalje pružati vrhunsku uslugu i kvalitetne proizvode u narednim godinama.

Kao znak zahvalnosti za poverenje koje nam poklanjate, pripremili smo brojna iznenađenja u narednom periodu.

15% popusta na sve karoserijske auto delove u decembru u Deloovima

Prvo od mnogobrojnih iznenađenja je popust od 15% na sve karoserijske delove koje imamo u ponudi tokom meseca decembra. Auto delove za sve marke i modele automobila, kao što znate možete pronaći na našoj internet prodavnici deloovi.com.

To je samo početak iznenađenja i poklona koje pripremamo. Pratite nas na društvenim mrežama kako biste bili u toku sa svim informacijama i novostima.

Pridružite nam se u iščekivanju uzbudljivih događanja koja nas očekuju dok koračamo u drugu godinu poslovanja.

www.deloovi.com
011 428 62 36