Posted in: Online kupovina

Online kupovina auto delova na internet prodavnici deloovi.com

Pronađite odgovarajući deo za Vaš automobil u svega par klikova!

Automobilska industrija se konstantno razvija i prilagođava novim tehnologijama, pa tako i način na koji kupujemo auto delove ne predstavlja izuzetak. Dani kada smo morali fizički da obilazimo prodavnice i auto otpade kako bi pronašli deo za naš automobil su sada prošlost.

Online kupovina je transformisala naš način života omogućavajući nam pristup širokom dijapazonu proizvoda i usluga, a sve to iz udobnosti naših domova. Ne samo da je online kupovina auto delova praktičnija, već ima i brojne druge prednosti u odnosu na ”tradicionalne načine” kupovine:

 • Dostupan veliki izbor auto delova – online prodavnice imaju pristup široj mreži dobavljača, što im omogućava da ponude mnogo širi raspon proizvoda u poređenju sa fizičkim prodavnicama. To posebno olakšava pronalaženje tačno onog dela koji tražite, bilo da se radi o teško dostupnom delu poput ksenon fara za specijalne modele ili nekom ”standardnom” poput retrovizora.
 • Poređenje cena i proizvoda auto delova – za svega par minuta možete uporediti cene od različitih prodavaca i pronaći najbolju ponudu za delove koji Vam trebaju, što Vam može uštedeti dosta novca, uzimajući u obzir činjenicu da su auto delovi u fizičkim prodavnicama uglavnom skuplji.
 • Detaljan pregled informacija o traženim auto delovima – uključujući specifikaciju, detaljan opis, fotografije, kao i recenzije i ocene drugih kupaca.
 • Brza isporuka auto delova poručenih putem interneta – dostava auto delova na kućnu adresu za svega par dana, što omogućava da što pre popravite Vaš automobil.
 • Kupovina auto delova putem interneta je sigurna i bezbedna – online prodavci ulažu mnogo napora kako bi osigurali da sve transakcije budu bezbedne i da Vaši lični podaci budu zaštićeni.

Online kupovina auto delova postaje sve popularniji način kupovine u našoj zemlji koji omogućava praktično, jednostavno i sigurno rešenje za sve vozače koji žele da poprave ili unaprede svoje automobile.

DELOOVI DOO – Vaše mesto za nabavku novih auto delova

Pa kada već govorimo o online kupovini auto delova, sigurni smo da ste do sada, makar jednom, posetli našu internet prodavnicu www.deloovi.com. Ukoliko niste, nećemo Vam uzeti za zlo, pa ćemo Vas u narednom tekstu upoznati sa našom internet prodavnicom i pojasniti Vam kako da dođete do traženog auto dela u svega par klikova.

Novi auto delovi za sve modele automobila koji se nalaze u našoj ponudi, njih preko 150 000, svrstali smo u deset kategorija, kako bismo Vam omogućili da na što lakši način pronađete i kupite odgovarajući deo:

 • Amortizeri (amortizeri haube i gepek vrata);
 • Brave/Mehanizmi/Podizači (brave, cilindri, držači brave, graničnici, makaze za haubu, podizači, motori brave, nosači brave, kvake, ručice, mehanizmi, šarke, sajtne, …)
 • Branici/Maske/Plastični delovi (branici, držači branika, apsorberi branika, lajsne branika, lajsne maske, lajsne vrata, PVC maske, poklopci, potkrila, rub, spojleri branika, nosači branika, nosači maske, zaštita motora, …);
 • Brisači/Posude/Prskalice (prednji i zadnji brisači, motori prskalice, motori posude brisača, nosač brisača, nosač posude, nosač prskalice, poklopci posude za antifriz, posuda za tečnost, posuda za antifriz, prskalice fara, …);
 • Farovi/Stop lampe/Rasveta (farovi, blende, dnevna svetla, držači farova, držači maglenki, katadiopteri, lajsne fara, lajsne maglenke, migavci, staklo fara, staklo stop lampe, staklo migavca, svetlo za tablicu, rikverc svetla, poziciona svetla, …);
 • Karoserija (blatobran-krilo, gazišta, haube, izolacije haube, lajsne blatobrana, makaze za haubu, nosači blatobrana, nosači hladnjaka, nosač motora, vrata, patos, potkrilo, rub, sajtne, vezni lim, poklopac rezervoara, oplate, …);
 • Prekidači/Reostati/Pumpe (prekidači brave, prekidači grejača, prekidači retrovizora, prekidači u vratima, okvir prekidača, …);
 • Rashladni sistemi (hladnjak klime, hladnjak motora, hladnjak interkulera, motor ventilatora, nosač hladnjaka, ventilator, grejač kabine, …);
 • Retrovizori/Delovi retrovizora (retrovizori, poklopci retrovizora, staklo retrovizora, migavac u retrovizoru, okvir retrovizora, lajsna retrovizora, indikator promene trake u retrovizoru, …);
 • Sijalice/Univerzalna oprema (sijalice, antifriz, lanci za sneg, prva pomoć, tečnost za stakla, …).

Brzo i jednostavno do novog dela za Vaš automobil

Nakon što ste u pretraživaču pronašli našu internet prodavnicu www.deloovi.com, kupovinu auto delova za sve modele automobila možete ostvariti sa ili bez registracije. Mi Vam preporučujemo da se  registrujete kako bi ostvarili 5% popusta na svaku kupovinu,  sada i zauvek. A registraciju i kupovinu odgovarajućeg dela za Vaš automobil možete ostvariti prateći sledećih par koraka:

 1. Registraciju vršite klikom na Moj nalog tako što popunite podatke koji se traže od Vas (Vaši lični podaci su zaštićeni).
 2. Nakon izvršene registracije možete da pronađete odgovarajući auto deo na neki od sledeća dva načina:
 • Prvi način je da odaberete godinu proizvodnje, marku i model Vašeg vozila, i kategoriju u kojoj se nalazi deo (ukoliko niste sigurni o kojoj kategoriji je reč odaberite opciju ”Sve kategorije”);
 • Drugi način je pretraga preko OEM broja, tako što prvo odaberete svoje vozilo (godinu proizvodnje, marku i model Vašeg automobila) i unesete naziv dela koji tražite, njegov OEM broj ili šifru proizvođača dela.

(*OEM broj – OEM, ili proizvođač originalne opreme, termin je koji se najčešće čuje u dve industrije: automobilskoj i IT. U početku je bio povezan sa kompanijom koja je proizvodila proizvod koji je zatim preprodavala ili rebrendirala druga kompanija.)

 1. Kada pronađete odgovarajući deo za Vaš automobil kliknete na ikonicu Korpa i odaberete opciju Pregled korpe. Proverite ”sadržaj korpe”, tj da li je to deo/ili delovi koje ste tražili. Ukoliko ste sigurni da ste pronašli pravi deo, sada je potrebno da odaberete način preuzimanja poručenog dela , da li želite dostavu brzom poštom na kućnu adresu ili bilo koju drugu adresu koju ste uneli, ili želite lično da preuzmete porudžbinu. Ukoliko je vrednost Vaše porudžbine veća od 2999RSD dostava je besplatna.
 1. Pretposlednji korak je da kliknete na dugme Nastavite sa plaćanjem i popunite detalje za naplatu Vašim podacima (polja označena zvezdicom su obavezna).
 1. Završni korak je da završite kupovinu odabranog dela klikom na dugme Naruči i očekujete isporuku već sutradan.

Potrudili smo se da kupovinu auto delova u našoj internet prodavnici učinimo brzom, jednostavnom i dostupnom svim generacijama koje danas koriste internet. Ukoliko imate neke nedoumice ili ste prvi put na stranici pa se ne snalazite baš najbolje uprkos prethodnim pojašnjenjima, tu je naš stručni tim da pritekne u pomoć kada god je to potrebno. Obezbedili smo Vam live chat podršku na internet prodavnici, a pored toga možete nas kontaktirati na broj telefona 011 4286 236. Stručni tim, koji čine zaposleni sa dugogodišnjim iskustvom u prodaji auto delova, će Vam pomoći da dođete do odgovarajućeg dela u što kraćem vremenskom periodu.

Za svaki od preko 150 000 novih auto delova  u našoj ponudi,  za sve modele automobila, (rashladni sistemi, amortizeri, brave, retrovizori, branici, brisači i još mnogo toga), nudimo Vam garanciju da se radio o visokokvalitetnim novim auto delovima, kao i mogućnost zamene, ukoliko Vam poručeni deo ne odgovara ili ste pogrešili pri porudžbini.

Da li nas pratite na društvenim mrežama?

www.deloovi.com
011 428 62 36